Saltar al contenido

Les persones usuàries del nostre Servei Ocupacional d’Inserció (SOI) han gaudit recentment d’una sortida de dos dies a Lloret de Mar, una experiència organitzada a càrrec de la Fundació Mas Albornà. Aquesta activitat de lleure, que cada any es realitza amb l’objectiu de promoure la convivència i el benestar dels nostres usuaris, ha estat tot un èxit. 

Aquest any, les activitats predominants han inclòs emocionants sessions de trekking pels espectaculars paisatges de la zona, moments de relax a la piscina, i moltes estones de convivència i diversió entre companys. Lloret de Mar ha proporcionat l’entorn perfecte per a aquestes activitats, combinant natura, relax i oportunitats per a l’exercici físic. 

La sortida no només ha estat una oportunitat per desconnectar i gaudir del temps lliure, sinó també per reforçar els llaços entre les persones usuàries i fomentar un ambient de companyonia i suport mutu. Aquestes experiències són fonamentals per al desenvolupament personal i social dels nostres usuaris/ es, ajudant-los a enfortir la seva autoestima i autonomia. 

Des de la Fundació Mas Albornà, estem compromesos a oferir activitats que promoguin la inclusió, el benestar i el creixement personal de totes les persones que formen part del nostre projecte. La sortida anual del SOI és un exemple més del nostre compromís amb aquests valors, i ens enorgulleix veure com cada any els nostres usuaris/es gaudeixen i creixen amb aquestes experiències. 

Esperem amb il·lusió la propera sortida i continuarem treballant per oferir activitats enriquidores que aportin alegria i beneficis a tots els participants. 

Gràcies a tots per fer-ho possible i fins la propera aventura!