Saltar al contenido

L’Arnau Raventós, membre del servei ocupacional d’inserció del nostre centre ocupacional, inicia les pràctiques de recepcionista a les nostres oficines centrals situades a la primera planta de l’edifici Virben de Vilafranca del Penedès. 

Dilluns, dimecres i divendres, de 8:45 a 13:45 del matí, l’Arnau s’encarregarà d’atendre les persones que visitin la nostra recepció. Aquesta tasca inclourà la recepció de visitants i altres tasques administratives bàsiques, contribuint així al funcionament del dia a dia de les nostres oficines. 

Aquestes pràctiques representen una oportunitat significativa per a l’Arnau, així com un repte d’inserció més per a la nostra entitat dins del conjunt del territori. 

Des del 2021 el Fernando, membre del servei de teràpia ocupacional del nostre centre de dia està fent la mateixa tasca cada dimarts i dijous de 9:00 a 13:00 del matí. Un projecte que vam començar amb moltes ganes i molt bons resultats. 

Gràcies a aquesta iniciativa fomentem l’autonomia en la presa de pròpies decisions i millorem les capacitats comunicatives de les nostres persones. Un doble objectiu que ens permet continuar donat forma a la missió i els valors del nostre projecte social. 

A la Fundació Mas Albornà, continuem treballant per oferir oportunitats reals i efectives d’integració laboral per a persones amb discapacitat, trastorn mental i en risc d’exclusió, reafirmant el nostre compromís amb la inclusió.