Un grup de la llar de Mas Albornà participa en la plantada forestal solidària organitzada pels Castellers de Vilafranca amb motiu del 75è aniversari de l’entitat. Una acció que ha permès plantar 57 arbres en un solar proper a la riera de Llitrà i a la Zona Esportiva, que l’Ajuntament de Vilafranca ha adquirit recentment. Es tracta d’un espai de més de 2.000 m2, fins ara agrícola.

Treballar la terra és una de les activitats que fem des del nostre hort de teràpia ocupacional i gràcies a això podem contribuir a fer realitat aquest projecte de reforestació de l’entorn urbà de Vilafranca del Penedès.

Per fer aquesta actuació, es va compta amb el suport de l’ADF La Carrerada, que ajudarà en les tasques de transport dels arbres i el reg. Una entitat del territori amiga de la Fundació Mas Albornà

La participació de les nostres persones en aquestes activitats socials i solidàries ens permet continuar teixint sinergies amb les entitats i el territori que ens acull. La petjada social i econòmica de la nostra entitat s’enriqueix amb accions com aquesta.