Festival Eva

Avui el festival de lectures en veu alta ha omplert l’auditori de Mas Albornà. Un any més aquest espectacle ha fet les delícies de tots els assistents.
Aquesta vegada sota el lema “tot el que podem fer” un grup del nostre centre ocupacional ha preparat dues lectures ben sorprenents: dos contes escrits i il·lustrats pels membres del centre ocupacional. Així, com a novetat, la lectura d’ambdues històries ha comptat amb el suport visual de diferents dibuixos que reforçaven gràficament la trama.
En primer lloc, la Vanessa Gutiérrez ens ha llegit el conte “El bosc”, una misteriosa història ubicada en mig de la natura i posteriorment, el conte “El petit circ cric italià”, una lectura compartida a càrrec de la Xell Cornellà,Esperanza Pérez, Margarita Cuscó, Anna M Clos, Laurua Espín i Anna Ayala.
Com cada any, també hem tingut el plaer d’escoltar les lectures que ens han ofert els diferents voluntaris que composen l’ànima d’aquest festival i, per acabar, la directora Jordina Biosca ens ha presentat una de les seves lectures més enèrgiques i divertides.
Des de Mas Albornà voldríem agrair a tots els organitzadors i col·laboradors d’aquest festival de tradició oral, que un any més haguem pogut gaudir de la vostra companyia.