st_jo

Ahir 23 d’abril, dia de Sant Jordi, l’equip del nostre centre ocupacional va organitzar la tradicional parada de Sant Jordi, la qual, com cada any, exposem a la Rambla de Vilafranca del Penedès.
El dia va acompanyar la celebració, i tots els usuaris del centre ocupacional van gaudir al màxim de l’ambient festiu. Molta gent va passar per la nostra parada durant tot el dia i van adquirir els productes artesanals que elaborem a mà en els nostres tallers. També van poder adquirir la tradicional rosa de Sant Jordi i  i el llibre de Mas Albornà Mira’m. La rosa feta amb material reciclat es va exhaurir ràpidament a causa de la gran acceptació que va tenir.
Tots els productes que trobeu en aquesta botiga han estat elaborats a mà per l’equip del nostre centre ocupacional en cadascun dels nostres tallers de manualitats.
A la tarda, a més, un grup de representants del Centre Ocupacional van prendre part a la fira de Sant Jordi que l’Escola Montagut deVilafranca celebra cada any a les seves instal·lacions. Allà també els nostres articles i productes van estar a l’abast de les famílies d’aquesta escola i van tenir una gran acceptació.