img_4245

Aquest matí el Mas de Mas Albornà a Les Cabanyes ha acollit el festival de lectura Eva en veu alta. Aquest ha estat el primer cop que el festival omplia casa nostra i l’experiència no podia haver estat més positiva i agradable per a tots, tant lectors com públic assistent.
Durant una hora hem pogut gaudir d’un ambient tranquil i alegre, sota la nostra pèrgola acompanyats de la paraula en veu alta i poesies i textos que ens han fet gaudir a tots.
L’acte ha començat amb la lectura conjunta d’una narració per part de dos membres del nostre centre ocupacional, el David i la Laura, qui han donat veu al text “Els músics de Bremen”. Seguidament, hem pogut sentir diferents relats interpretats per un grup de lectors que des de fa 10 anys formen part activa d’aquet festival del territori.
Les peces han estat de diferents temàtiques i de variats autors locals i catalans (des de Joana Raspall fins a Miquel Martí i Pol) les quals han estat perfectament acompanyades d’una posada en escena d’allò més relaxant que recordava les lectures de les mil i una nit però, en el nostre cas, amb un sol radiant que ens ha acompanyat.
L’acte ha finalitzat amb la lectura d’un poema dedicat a Mas Albornà al so de “Balla el meu ritme”, la rumba de Mas Albornà.
Des de Mas Albornà valorem molt activament la participació en aquest festival i voldríem agrair l’oportunitat que ens heu donat. Per a la fundació accions com aquestes suposen un pas més per donar ha conèixer la nostra feina i la nostra implicació al territori.