La proposta d’activitats manuals que ofereix l’equip del nostre centre ocupacional està tenint una gran acceptació entre les escoles de la ciutat fins al punt que ja no queden pràcticament dates per aquest curs.

Els tallers de manualitats que anomenem Tots podem aprendre coses s’emmarquen en el conjunt de tallers dirigits a l’alumnat d’entre 6 i 12 anys a través del Catàleg d’activitats de sensibilització adreçat als centres educatius de primària en l’àmbit de la discapacitat. (Activitat 2). La realització de tallers impartits per persones del Centre Ocupacional de Mas Albornà a les aules de les diferents escoels que s’han adherit al programa és un exercici d’inclusió, de sensibilització i de lleure compartit entre infants i usuaris i usuàries de la Fundació.

La iniciativa que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Vilafranca i neix amb l’objectiu integrador de sumar sinergies entre les entitats de persones amb discapacitat i les escoles de Vilafranca del Penedès.

Des de Mas Albornà ens omple de satisfacció comprovar l’acollida que esta tenint la nostra iniciativa a les escoles. Un èxit d’integració en majúscules.