El Centre Especial de Treball de Mas Albornà compta amb el programa FEM SUPORT, una iniciativa impulsada amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona dedicada a acompanyar individualment i “in situ” a les persones que tenen més dificultats per a realitzar la seva feina.  

Per una altra banda, i des d’una perspectiva social, les persones reben el suport constant d’un/a professional que els acompanya en el seu procés tant laboral com relacional, d’atenció directa, donant respostes, consells, fent d’interlocució amb la família si s’escau, formant i capacitant en habilitats socials, facilitant les relacions per a la seva integració dintre de l’entorn laboral.

Aquest és un projecte que hem impulsat a Mas Albornà per inciiatva pròpia i respon al compromís social de la fundació vers les persones amb més vulnerabilitat que necessiten un suport adient per a sumar capacitats en el seu dia a dia. Creiem que el suport individualitzat és la clau per a l’èxit ens els processos d’inserció tant laboral com social.