Vés al contingut

L’àrea de serveis a les indústries ha iniciat un nou encàrrec amb el Grup Ondunova a través del qual generem oportunitats laborals a set persones del nostre Centre Especial de Treball. La comanda consisteix en manipular, classificar i empaquetar separadors de cartró.

El Grup Ondunova compta amb més de 50 anys d’experiència i és un dels principals grups fabricants d’embalatge de cartró ondulat a Catalunya i està format per les empreses Ondunova i Envasos Universal, amb centres productius a Santa Margarida i Els Monjos, Torrelavit i Les Preses.

L’aposta de les empreses per contractar els nostres serveis és un impuls necessari perquè la nostra tasca d’integració tingui èxit i, entre tots, puguem crear més oportunitats d’inserció laboral per a les persones amb disCapacitat.

La Fundació Mas Albornà és un dels molts Centres Especials de Treball de Catalunya que perceben suport del Departament de Treball de la Generalitat de Catalunya per a fer possible la contractació de persones amb discapacitat.

En el 2022 aquest ajut públic arriba, en part, finançat pel Fons Social de la Unió Europea a través del programa Next Generation, el qual dona ajudes per reparar els danys econòmics i socials causats per la pandèmia.

Aquesta actuació està impulsada i subvencionada pel Departament d’Empresa i Treball, i finançada al 100 % pel fons REACT-UE com a part de la resposta de la Unió Europea a la pandèmia de la COVID-19