Vés al contingut

La Fundació Mas Albornà i els i les alumnes l’Escola Montagut de Vilafranca continuen compartint espais d’aprenentatge. Aquesta vegada, gràcies a un taller artesanal d’elaboració de galetes, on els membres del nostre centre ocupacional van ensenyar les seves habilitats de rebosteria. 
 
El taller no només va ser una oportunitat per aprendre tècniques de cuina i decoració de galetes, sinó que també va servir per a continuar construint un espai de col·laboració. Aquesta col·laboració entre la Fundació Mas Albornà i l’Escola Montagut és un projecte que realitzem des de fa molts anys a partir de diferents tallers i activitats conjuntes, un espai de aprenentatge enriquidor per ambdues parts. 
 
Més enllà de l’activitat en si mateixa, el taller de galetes és només una de les moltes formes en què totes dues institucions s’uneixen per crear consciència social al territori. 
 
Des de la Fundació Mas Albornà, agraïm sincerament a l’Escola Montagut la seva col·laboració i suport en aquesta iniciativa. Esperem continuar treballant junts en projectes futurs que promoguin la inclusió i celebrin la diversitat a la nostra comunitat.