L’equip de futbol mixt de la Fundació Mas Albornà participa per primera vegada a l’Enfutbola’t, un torneig de futbol inclusiu celebrat a Vic, on totes les persones amants de l’esport i el futbol hi han estat benvingudes.

Aquest ha estat el debut dels i les nostres futbolistes en una competició esportiva oficial i ens ha servit per a continuar treballant en el desenvolupament de l’equip de cara a la temporada vinent, on l’objectiu és competir a la lliga especial de futbol 7 WeLeague7 formada per equips amb jugadors amb diversitat funcional d’arreu del territori català. Jugadores, jugadors i públic de Mas Albornà es van desplaçar el passat 11 de juny a Vic a viure una experiència esportiva i humana inigualable.

L’Enfutbola’t – Futbol per a Tothom és un torneig de futbol i futbol sala que ja s’ha celebrat ja en tres edicions. Els objectius de la Fundació Catalana de Futbol organitzant aquest esdeveniment són, principalment, dos: el primer, oferir un dia de futbol i de diversió per a tots els esportistes que hi participen a través dels seus respectius equips, la majoria dels quals només entrenen. I l’altre, fer visible l’esforç, l’entusiasme i l’esportivitat que mostren els esportistes que participen en els partits de futbol i futbol sala.
Es tracta d’una jornada festiva en la qual el més important és la participació d’aquests futbolistes amb discapacitat per a la pràctica d’aquestes dues disciplines esportives. L’Enfutbola’t és un exemple més que el futbol no té límits, posant èmfasi en el seu vessant més integradora i social, i promocionant el futbol i el futbol sala per a tothom.

L’equip de futbol de Mas Albornà és fruit d’un conveni entre la nostra fundació i la Fundació Atlètic Vilafranca i rep el suport del Ramon, entrenador de l’equip i voluntari de Mas Albornà.