Vés al contingut

El passat dijous 15 de juny el Festival EVA de lectures En Veu Alta i els nostres lectors i lectores tornen a ser protagonistes d’una jornada de cultura a casa nostra, oberta a tothom.

Així, el nou centre ocupacional de Mas Albornà al Carrer del Nord de Vilafranca ha acollit la dinovena edició d’un festival que enguany gira al voltant del reconeixement i a Mas Albornà, concretament, parlarem del respecte.

Les lectures ens han fet viatjar sense límits per la riquesa i el coneixement d’allò intangible que ens fa ser humans i tenir identitat pròpia, amb les paraules com a únic equipatge.

La dinàmica de la jornada s’inicia amb la proposta de lectura compartida a càrrec d’un grup del nostre centre ocupacional i posteriorment, l’equip de lectors voluntaris del festival ens ofereixen l’espectacle que ens han preparat.

Aprofitem per recordar, que aquest acte del festival Eva s’emmarca dins de l’EVA 354. Un espai dedicat a la lectures de diferents voluntaris que cada any ens dediquen propostes emocionats i divertides fetes des del cor.