Avui dijous 16 de juny, les lectures del Festival d’En Veu Alta han tornat a ser les protagonistes a la nostra Fundació en una jornada de cultura oberta a tots els públics després de dos anys d’absència.

L’acte ha tingut lloc a la nostra llar-residència a Les Cabanyes amb la participació de 4 usuàries i usuaris del centre ocupacional juntament a quatre voluntàries de l’organització. La Laura, l’Abel, l’Ana i la Lídia han preparat diferents propostes per a ser compartides en aquesta jornada cultural i festiva com ara endevinalles, poemes o cançons.

El pati del “Mas”, la llar-residència de Mas Albornà a Les Cabanyes, ha acollit una nova edició d’un festival que enguany gira al voltant de les textures i a Mas Albornà hem parlat del vellut. En el llenguatge de les textures, diuen que el vellut transmet la qualitat, el glamour i permet parlar de l’elegància. Les lectures ens han fet viatjar sense límits per un intangible de sensacions, amb les paraules com a únic equipatge.

La dinàmica de la jornada s’ha iniciat amb la proposta de lectura compartida a càrrec d’un grup del nostre centre ocupacional i posteriorment, l’equip de lectores voluntàries del festival ens han ofert la seva proposta de lectures que han fet passar una vetllada ben distesa a totes les persones assistents. L’acte ha finalitzat amb un petit esmorzar de germanor amb els embotits de Mallart Artesans Xarcuters, la marca d’embotits socials de la Fundació Mas Albornà.