Vés al contingut

Enguany el nostre servei de neteja viària ha reactivat les actuacions especials fruit de la represa dels actes de festes majors als diferents municipis de la comarca després de dos anys sense fer-ho. 

Es tracta d’actuacions puntuals que en les darreres setmanes hem realitzat a diverses poblacions de la comarca i que es realitzen en finalitzar cadascuna de les activitats programades per tal de no interrompre la festivitat i mantenir nets els espais en tot moment.

Actualment, gràcies a la professionalitat del nostre servei de neteja viària hem ofert actuacions especials a les festes majors de Santa Margarida i els Monjos, La Granada i Can Mitjans (Avinyonet) i properament farem la neteja de Sant Cugat Sesgarrigues, El Pla del Penedès, Sant Joan de Mediona, Sant Pere de Riudebitlles, La Múnia, Sant Quintí de Mediona, La Ràpita, l’Arboçar, Sant Sebastià dels Gorgs, Les Gunyoles, Avinyó Nou i Vilafranca del Penedès.

Aquestes feines les fem cada estiu per a mantenir netes i en bon estat les viles que conformen la comarca de l’Alt Penedès, el nucli d’activitat del nostre projecte social.