Vés al contingut

pantalla_drets

La productora de Mas Albornà realitza una peça audiovisual per la Taula d’Entitats del Tercer Sector Social de Catalunya que serveix per exposar les demandes del sector als cap de llista de les diferents formacions polítiques per a les eleccions municipals del 26 de maig. Amb una durada de 2 minuts, el vídeo es va presentar a Barcelona en el context d’un debat entre els 7 alcaldables de la capital catalana.

alcaldables amb el vídeo

Aquesta és la primera vegada que Mas Albornà rep un encàrrec de la Taula per a la creació d’un vídeo. El projecte audiovisual s’ha realitzat amb la col·laboració d’aquesta organització i compta amb la participació de testimonis que representen els diferents col·lectius i entitats que configuren la Taula, els quals fan una exposició de demandes formals i fonamentals vers els polítics.

Entre les principals demandes que s’exposen en aquest document hi podem trobar l’accés a un habitatge digne per a tothom, la necessitat de garantir una alimentació saludable, la garantia d’un lleure per a tots els infants o la importància d’assegurar una atenció integral de totes les persones garantint-ne el seu benestar, entre d’altres.

El vídeo està disponible a internet.