L’obrador de Mallart Artesans Xarcuters a La Llacuna continua sent objecte de visites per part de diversos representants d’empreses, entitats i organitzacions del conjunt de la comarca.

Així, ens ha visitat el director de cohesió social de La Fundació “La Caixa” Francesc Ventura amb la voluntat de conèixer els nous equipaments de l’obrador, els productes que hi fem i el projecte d’impacte social que hi ha al darrere de la fabricació artesanal d’embotits.

El responsable de Mallart, Enrique Hernández, el director de Mas Albornà, Joan Clotet i la directora de comunicació i projectes de la fundació, Cristina Barbacil han estat les persones encarregades de guiar la visita i mostrar les peculiaritats tècniques i humanes, que donen valor al nostre projecte d’inserció social i laboral. Una iniciativa que després de 100 anys d’història s’adapta als nous temps mantenint la tradició, el bon gust i la qualitat de tots els seus productes.     

Des de Mas Albornà creiem que les col·laboracions i aliances amb organitzacions de proximitat i socials contribueixen a enriquir el territori i les persones que hi viuen, continuem creant sinergies per fer un Penedès millor per a tots i totes.

Mallart Artesans Xarcuters pretén esdevenir un motor econòmic, social i laboral al conjunt del territori i ser un generador de transformació social.