fires_de_maig

Un any més, hem participat a Les fires de maig o dels enamorats de Vilafranca. Com cada any, aprofitem l’aparador que ens ofereix aquest reconegut esdeveniment per a la presentació d’un dels nostres nous serveis: La bugaderia.
L’acte d’inauguració va comptar amb la participació de l’alcalde de Vilafranca Pere Regull acompanyat de diferents personalitats del món comarcal i com a convidats hi van ser els mediàtics xefs Sergio y Javier Torres (protagonistes del programa de televisió espanyola “Torres en la cocina“) els quals, juntament amb l’alcalde, es van fotografiar al nostre estand.
fires de maig 2016A més a més, com cada any, també ens van visitar molts amics de Mas Albornà, entre els quals membres del centre ocupacional, els quals són els nostres millors incondicionals.
La Bugaderia La Bugaderia (www.AlaBugaderia.cat) és una iniciativa de base social amb la finalitat de crear oportunitats laborals a persones amb discapacitat i especials dificultats. Es tracta d’una bugaderia industrial dirigida a hoteleria, empreses i tintoreries. El projecte neix de la unió entre la Fundació Mas Albornà  i la Cooperativa Social del Penedès (amb una dilatada trajectòria en el sector de les bugaderies). La suma de persones, coneixement, capacitats i saber fer donen com a resultat una des les majors bugaderies del Penedès amb una àmplia carta de serveis.