Vés al contingut

Ex-directors de Mas Albornà

Gràcies al testimoniatge de dos dels ex-directors de Mas Albornà, podrem fer memòria de la història de la nostra entitat. Com va començar, evolucionar, canviar… Gràcies a les anècdotes, comentaris i explicacions d’aquests testimonis d’excepció que van viure en primera persona la creació i creixement de la nostra entitat, podrem viatjar en el temps i descobrir com van ser els inicis de Mas Albornà.
Aquest blog, doncs, serà l’eina a través de la qual anirem fent memòria, de mica en mica i coneixent millor la nostra entitat.
Agraïm sincerament a Emilio Boj i a Pere Vivó el seu interès per a col·laborar en aquesta iniciativa. Ens fa una especial il·lusió poder comptar amb aquesta extraordinària font de coneixement i recuperar, d’aquesta manera, part del nostre passat el qual és, en definitiva, part del nostre present.

3 responses to “Fent memòria”

  1. hola,
    aquest passat dissabte vaig tenir l´oportunitat de parlar amb el sr emili quant passejava amb l´antonio sabater per l´avinguda tarragona de vilafranca; jo no el conexia però l´antonio quant el va veure el va reconèixer al moment – va ser una trobada curta però emotiva recordant quatre dècades enrera.

  2. També podríeu demanar testimoni als treballadors més antics i als ex-treballadors perquè facin la seva aportació. Jo m’ofereixo.

Comments are closed.