formacio_intermedis

Ahir va tenir lloc una formació dirigida als càrrecs intermedis de Mas Albornà sobre la gestió del canvi i la seva implementació a la direcció estratègica amb la finalitat de construir plegats el nou pla estratègic de Mas Albornà.
Cada any es realitzen diferents formacions adreçades als caps de servei i comandaments de la nostra organització, amb la finalitat de formar-los en temes relacionats amb la direcció i la gestió d’equips, així com per cohesionar el grup i trobar espais on compartir idees, posar en comú les experiències i diferents punts de vista sobre l’organització amb altres professionals.
Un total de 15 persones es van donar cita ahir per conviure una jornada formativa i de treball. La formació va ser realitzada per una consultora externa de formació, els EA CRECER..
Sens dubte la formació és un espai essencial en el desenvolupament de les bones pràctiques de les empreses i els equips de treball. Aquest és un exemple de com Mas Albornà treballa per a millorar dia rere dia la qualitat de vida de la nostra gent.