img_4319
La regidora d’Ocupació i Formació de l’Ajuntament de Vilafranca, M. Josep Tuyà, ha presidit l’acte de cloenda del Programa de Qualificació Professional Inicial – Pla de Transició al Treball de Vilafranca (PQPI-PTT) celebrat a la sala d’actes de La Fassina.
Fa uns mesos la Fundació Mas Albornà va iniciar el  primer programa de Qualificació Professional Inicial – Pla de Transició al Treball de Vilafranca (PQPI-PTT) especialitzat en jardineria. La finalitat és formar a joves d’entre 16 i 21 anys en aquest camp. Una magnifica experiència amb uns grans resultats.
A l’acte, M. Josep Tuyà va destacar la parada solidària que l’alumnat va organitzar durant les Fires de Maig d’aquest any, que ha suposat el treball de projecte integrat d’aquest curs: “la iniciativa ha estat un èxit, amb una recaptació de 1.093 euros que s’han donat al Rebost Solidari per a l’adquisició d’aliments”. Durant l’acte també es va fer el reconeixement a la tasca de les empreses col•laboradores i la regidora d’Ocupació i Formació va recordar que els projectes de formació que fan les administracions han d’anar vinculats als sectors productius.
Finalment, es va fer l’acte de lliurament de diploma als alumnes dels programes del PQPI-PTT.