formacio_mas_alborna_psicoco2

Tot l’equip de 15 professionals d’atenció directa del centre ocupacional de Mas Albornà ha realitzat dues formacions per a iniciar el nou curs amb nous coneixements pràctics per a millor l’atenció a les nostres persones.
La primera ha estat en matèria de primers auxilis la qual ha comptat amb el suport de la Creu Roja  amb una durada d’una jornada. La segona, la qual ha portat per títol “Botiquín psicológico para la gestión de vivencias en tiempos de pandemia” ha estat impartida pel psicòleg especialista  i Eduardo Brignian durant dos dies.
La seguretat i el benestar de les persones que atenem continua essent una prioritat en el dia a dia de casa nostra i saber com hem de reaccionar en determinades situacions és fonamental per a continuar millorant en l’atenció a la nostra gent. La situació actual de crisi sanitària he augmentat les pors i les angoixes a la població. Disposar d’eines que ajudin els nostres professionals d’atenció directa a gestionar aquestes situacions resulta, més que mai, imprescindible per a poder oferir una atenció a les persones de qualitat i pensada per a les seves necessitats.