Una vintena de caps de servei de la Fundació Mas Albornà es van donar cita el passat 2 de novembre per a realitzar conjuntament una acció formativa encaminada a millorar el treball conjunt en matèria de suports laborals. 

Arran dels canvis introduïts en la normativa referent als protocols i actuacions a fer en quant al procés d’inserció laboral de persones amb discapacitat a través de la figura dels Equips Multidisciplinar de Suport, s’ha posat en marxa una sessió formativa i informativa amb els/les principals responsables i implicats en aquesta tasca. 

Conèixer de primera mà i posar en comú les problemàtiques, les dificultats, els recursos i les propostes de millora ajuden i faciliten la tasca dels i les professionals i fomenten un treball en equip més sòlid amb una visió compartida.

La formació va tenir una durada de mitja jornada i va ser impartida per un professional extern, el qual va contribuir a dinamitzar els exercicis i activitats que s’hi van dur a terme. Paral·lelament, l’espai va ser emprat també per a informar sobre els principals reptes de la fundació de cara als propers mesos.