malelties_infeccioses

Aquests dies l’equip de monitors i monitores df’atenció directa del servei de Llar-Residència de Mas Albornà ha començat un curs de detecció i gestió de malalties infeccioses. Una formació molt útil a l’hora de localitzar i tractar aquest casos en l’àmbit domèstic.
Així, doncs, com gestionar la prevenció i detectar aquestes malalties i el procés de curació i els mecanismes d’aïllament per evitar possibles contagis són l’eix vertebrador d’aquest curs impartit per professionals de FEMAREC, entitat amb la qual ja hem realitzat diverses formacions des d’aquesta i altres àrees de l’empresa.
El dia a dia de totes les persones que viuen a Mas Albornà és molt diferent per a cadascun dels nostres usuaris i la gestió dels espais comuns dins la llar requereix una especial atenció per part de tots a nivell d’higiene personal i col·lectiva a l’hora de prevenir aquests casos.
Per aquest motiu creiem que és fonamental poder capacitar els nostres professionals, en tots els aspectes relacionats amb tenir cura de les nostres persones. Unes bones pràctiques, que ens permetin continuar millorant en el desenvolupament de la nostra feina.