Vés al contingut

La posada en marxa d’un nou Centre Ocupacional de Mas Albornà a Sant Sadurní és un dels 23 projectes d’impuls pel territori seleccionats per la Fundació Pinnae.

El projecte “Més pròxim” presentat per la Fundació Mas Albornà consisteix a crear un nou espai assistencial amb servei d’atenció rehabilitadora integral i individualitzada a 16 persones amb discapacitat i trastorns del desenvolupament que tenen rendiments laborals limitats amb la finalitat d’assolir la consecució dels nivells màxims d’integració social possible.

Aquest nou equipament representa, per la Fundació Mas Albornà, un nou impuls en la seva tasca d’arrelament al territori i de proximitat a les diferents comunitats i municipis, i, sobretot, una nova oportunitat per poder aconseguir la millora del projecte de vida de les persones amb discapacitat, trastorn mental i risc d’exclusió. Amb aquets futur nou equipament, la Fundació comptarà amb 4 espais dedicats a l’atenció assistencial de persones amb discapacitat: dos a Vilafranca del Penedès, un a Les Cabanyes i el nou a Sant Sadurní d’Anoia.

La cinquena convocatòria d’Impuls pel Territori de Fundació Pinnae s’adreça a entitats de l’economia social que es dediquen a l’àmbit cultural, artístic, mediambiental i/o esportiu, a més a més de les entitats d’àmbit social del territori de la vegueria Penedès. A la convocatòria s’han presentat 60 projectes els quals s’han avaluat tot seguint els criteris establerts a les bases, atenent a la seva viabilitat tècnica i econòmica, i amb especial atenció al seu impacte en el territori i en les persones. I tot, amb l’ajuda i assessorament de la Fundació Pere Tarrés.