Cd’s fets amb paper reciclat de centre ocupacional

Des del taller de paper reciclat del Centre Ocupacional s’han elaborat fundes per a cd’s per a l’Escola Bressol “La Cabanyeta”. El Centre Ocupacional, a través dels seus diferents tallers (paper reciclat, manualitats, etc.) realitza diferents productes artesanals els quals poden estar personalitzats com ara material de papereria, bombons, bisuteria, punts de llibre, elements de decoració i regal, records de celebracions
Aquesta llar d’infants va sol·licitar a Mas Albornà la confecció d’aquests protectors de cd’s per tal de lliurar als seus alumnes un cd amb un recull de cançons infantils. I dit i fet. El Carlos, l’Adolfo, la Margarita, la Fina, la Imma, el Jaume i el Juan Manuel -tots ells membres del taller de paper reciclat- sota la coordinació de la Montse, van treballar en l’elaboració artesanal de les 35 fundes de cd fetes amb paper reciclat. Van tallar el paper usat de reciclatge, convertir-lo en pasta, fabricar les fulles del nou paper i confeccionar les fundes. Una laboriosa tasca amb uns molt bons resultats, com podeu veure.
Agraïm a l’escola bressol “La Cabanyeta” la confiança que deposita en Mas Albornà a través dels diferents projectes que ha fet amb nosaltres i la qual confiem continuar mantenint per molt de temps!
L’equip del taller del paper reciclat