Vés al contingut

Gal·la Festivitas Bestiarum

El passat dissabte, es va celebrar la Gal·la Festivitas Bestiarum al Born Centre Cultural a la qual hi estàvem convidats, ja que aquest any hem realitzat el nostre Calendari Social amb l’Agrupació del Bestiari Festiu de Catalunya. I és que en el marc de la celebració de la gal·la es va fer la primera presentació del Calendari Social 2015 de Mas Albornà, “UN ANY BESTIAL” i se’n va fer entrega d’un exemplar als convidats.

Per sorpresa nostra, a més a més d’estar-hi convidats vàrem rebre el “Premi especial BEST a la trajectòria solidària i social” com a entitat.

calendari_grasetL’acte va ser presentat pel Xavier Graset, un gran amic de Mas Albornà ja que ha col·lanprat amb nosaltres en altres projectes,  qui no va dubtar a fotografiar-se amb un exemplar del nostre calendari.

Així mateix, aprofitem per recordar-vos que el proper dimarts 16 de desembre, és durà a terme la presentació del Calendari a Vilafranca del Penedès.

Els calendaris es distribueixen gratuïtament el divendres dia 19 i el diuemnge dia 21 amb El 3 de Vuit i el diari respectivament.

Hi esteu tots convidats!