germa_final_invitacio

El proper dijous dia 27 la Fundació Mas Albornà posa punt i seguit al repte que es va marcar fa tot just un any: aconseguir entrevistar les persones més influents del país i preguntar-los sobre un tema tan desconegut i infreqüent per tots com és la discapacitat i el trastorn mental.
Així, després d’un any publicant setmanalment una entrevista a una persona rellevant, Mas Albornà organitza un acte de cloenda amb tot l’aroma dels 52 tallats, el qual porta per nom “L’ÚLTIM TALLAT”, en clara al·lusió al final del projecte, un final que no serà definitiu. L’acte servirà no només per a fer un repàs de la trajectòria dels “52 tallats” i marcar l’acabament de la primera fase sinó també per fer la presentació del nou rumb que emprendrà aquesta singular iniciativa.
Per tal de celebrar l’èxit d’aquest projecte periodístic, es comptarà amb la presència de l’economista  GERMÀ BEL qui serà entrevistat “en directe” en un format “multientrevistador” amb la participació de tots els voluntaris que han fet possible aquest projecte. Els assistents, doncs, tindran la possibilitat de prendre un tallat, veure en directe com es fa l’entrevista i hi participar directament a través de formular-li alguna pregunta.
www.52tallats.cat