El calendari social de Mas Albornà ja és “tradicional” al Penedès. Són moltes les persones i institucions que esperen amb interès veure quin aspecte tindrà aquesta peça comunicativa que ha esdevingut insígnia de la Fundació Mas Albornà.
Al llarg dels nou anys de trajectòria del calendari, la fundació ha fet arribar el seu calendari no només al teixit penedesenc sinó a totes les persones i organismes que han col·laborat amb la nostra organització: actors, esportistes, escriptors, líders d’opinió, periodistes, polítics… Molts d’ells, en rebre el nostre calendari ens feliciten per la nostra tasca o en parlen. Com ha estat el cas del Màrius Serra, escriptor i col·laborador del Matí de Catalunya Ràdio i de La Vanguardia, qui va escriure un article, precisament, parlant del calendari.

calendari_lavanguardia

El fet que aquest any s’apostés per una reedició de fotografies ja aparegudes en edicions anteriors per tal de retre homenatge a totes les persones i organitzacions que han prestat la seva imatge per a fer possible el calendari, ha estat molt ben rebuda i aplaudida, ja que moltes persones no recordaven algunes de les cares que ens han acompanyat aquests passats anys.