Vés al contingut

masalborna.jpg

Mas Albornà ha resultat ser l’organització guanyadora en la categoria de Compromís i Sostenibilitat dels Premis Adeg 2011, que organitza l’Associació Empresarial de l’Alt i Baix Penedès i Garraf.
L’acte de lliurament va tenir lloc a l’hotel Melià de Sitges, en el marc de la nit empresarial 2011. La menció a Mas Albornà reconeix l’esforç de la Fundació per a impulsar i implementar una política d’accions responsables, compromeses i sostenibles a tots nivells organitzatius. Fruit d’aquesta estratègia responsable, Mas Albornà va culminar l’any 2010 una fita històrica: aconseguir ser la primera entitat social encarregada de la neteja de carrers d’una capital de les dimensions de Vilafranca del Penedès. I tot, a través d’un plantejament social, responsable i sostenible.
Des de Mas Albornà aquesta distinció ens complau ja que premia el que per a nosaltres és l’eix transversal de la nostra activitat: la responsabilitat vers el nostre col·lectiu i la nostra tasca i tot des d’un vessant sostenible.Enhorabona a tots els que ho han fet possible!