La Fundació Mas Albornà guanya el Premi a la Millor Iniciativa Solidària en marc de la Nit dels Sommeliers. Un reconeixement a la trajectòria social de Mallart i Mas Albornà i els projectes relacionats amb rerefons social com els maridatges que fem de manera periòdica.

Aquest és un esdeveniment anual organitzat per l’Associació Catalana de Sommeliers i celebrat al Club Nàutic de Salou, dedicat a homenatjar el món del vi i la gastronomia i els seus professionals i on es van lliurar diferents guardons. El guardó a la fundació va ser votat pels socis i sòcies de l’associació.

El Director de la fundació Mas Albornà, Joan Clotet va recollir el premi de la mà de Pere Granados, Alcalde de l’Ajuntament de Salou. A l’acte va estar presidit per la consellera Teresa Jordà i hi van assistir diferents personalitats del món del vi i del cava, com Josep Roca (Celler de Can Roca) juntament amb restauradors, sommelires i comunicadors del sector.

Des de Mas Albornà estem molt contents d’aquest agraïment del sector i d’haver pogut coincidir amb autoritats, celleristes, restauradors, divulgadors i sommeliers del territori.