img_20190515_140202

El dissabte 21 de desembre a les 12h els treballadors de Mas Albornà oferiran una visita guiada a l’exposició permanent de VINSEUM
Els guies faran un repàs als continguts de  l’exposició permanent del museu oferint la seva pròpia visió de la vinya i el vi.
DIM2019 al VINSEUM
Ja s’han programat noves dates pel 2020
Aquest dissabte els monitors del taller Viu la vinya de Mas Albornà seran els encarregats d’oferir la visita guiada a l’exposició permanent del VINSEUM (Museu de les Cultures del Vi de Catalunya) que duu per títol I tu, com ho veus?
Quatre guies diferents de Mas Albornà guiaran el públic del museu en una visita coral i els faran veure les col•leccions des del seu coneixement del món de la vinya i el vi.
La visita s’ha organitzat com qualsevol altra visita guiada al museu i s’adreça al públic general interessat en la cultura del vi. La visita tindrà el mateix preu que les altres visites guiades de tercer dissabte de mes que s’ofereixen al museu. En acabar la visita hi haurà una copa de vi del celler de la quinzena (most pels menors) acompanyat d’un tast d’embotits de Mallart Artesans Xarcuters, la marca d’embotits de la Fundació Mas Albornà.
Aquesta iniciativa de col•laboració entre Vinseum i Mas Albornà es va iniciar el passat 18 de maig, en el marc del Dia Internacional dels Museus, amb la primera visita guiada al museu dels treballadors de Mas Albornà, la qual va tenir gran èxit de públic.
Des de VINSEUM es vol oferir continuïtat a aquestes singulars visites guiades. Per aquest motiu ja s’han programat noves dates pel 2020 (el primer trimestre de 2020 les visites seran el 25 de gener i el 28 de març).
Més informació:

  • Data: dissabte 21 de desembre de 2019
  • Hora d’inici: 12 h
  • Durada: 1h i 30 minuts
  • Lloc: VINSEUM, Plaça Jaume I, 1, Vilafranca del Penedès
  • Preu: 7 € per persona. estudiants, aturats, discapacitats i jubilats: 4 €. Entrada gratuïta pels Amics de VINSEUM i els menors de 13 anys.

La compra d’entrades es pot fer online a www.entrades.vinseum.cat o a la recepció del museu