xerrada_mediolanum_herencies

Ahir al matí l’auditori de l’edifici Vibren de Vilafranca, seu de la Fundació Mas Albornà, va acollir la xerrada Herències i patrimonis. Una xerrada oberta a tothom que va ser tot un èxit.
Aquest acte va ser organitzat per la Fundació Mas Albornà i  amb el suport de Banco Mediolanum i tenia per objectiu donar informació sobre els processos a seguir quan hi ha herències i patrimoni, les normatives en matèria de successions i com es resolen aquestes situacions si hi ha persones amb discapacitat.
Preguntes com ara  Què passa si no faig testament? Qui em pot ajudar a gestionar els estalvis i/o patrimoni de manera eficient? Com puc planificar l’herència amb menys costos i menys problemes? Tot elles varen ttenir resposta en aquesta xerrada.
La ponència va ser a càrrec d’Emma S. Corretger, advocada Fiscalista i Carlota Riba, Assessora i Planificadora Financera de Banco Mediolanum.
Des de Mas Albornà volem agrair molt sincerament la tasca realitzada per l’equip de Mediolanum i esperem poder torna a treballar conjuntament en altres projectes com aquest.