Vés al contingut

img_4083.JPG

El passat dissabte 16 d’octubre va tenir lloc la inauguració de la deixalleria de Sant Llorenç d’Hortons. L’acte va comptar amb la participació de la Directora General de l’Agència Catalana de Residus Genoveva Català i d’Àlex Jover, alcalde de la localitat, així com també de ciutadans i ciutadanes d’aquesta la vila penedesenca que van assistir a la inauguració.
Aquest nova deixalleria gestionada per treballadors i treballadores de Mas Albornà amplia les capacitats dels servei ambientals que oferim des d’aquesta àrea empresarial de la fundació.
Després de 5 anys de gestió en aquest servei aquesta és la 7 deixalleria que Mas Albornà gestiona en el conjunt de la comarca. La nostra professionalitat queda avalada pel certificat de qualitat i medi ambient ISO 9001 i 14001.
Des de Mas Albornà potenciem la inserció social i laboral de les persones amb discapacitat i malaltia mental i amb la incorporació d’aquest nou servei millorem dia rere dia la nostra tasca en el conjunt de la comarca de l’Alt Penedès.