Vés al contingut

xerrada famílies

Des de la Fundació Mas Albornà hem posat en marxa les XERRADES DE MAS ALBORNÀ, un espai de coneixement en forma de xerrades adreçat a famílies, treballadors i usuaris on s’hi tracten temes relacionats amb la discapacitat, el trastorn mental o el sector.
Amb la finalitat de donar respostes a problemes o dubtes relacionats amb el nostre col·lectiu, la fundació ha iniciat un cicle de trobades on s’hi tractarà un tema amb profunditat, de la mà d’una persona experta i amb experiència en la matèria.
La primera de les xerrades va tenir lloc fa uns dies amb el tema: ENVELLIMENT I DISCAPACITAT INTEL·LECTUAL. L’objectiu va ser respondre a preguntes com ara “Què passa quan una persona amb discapacitat intel•lectual es fa gran?” “Continua estant vinculada a Mas Albornà ? ” o “Qui l’acompanyarà? ”  “Què ha de fer la família per assegurar el benestar de la persona?”
De la mà de la psicòloga Marisol Matamoros, qui compta amb  una àmplia experiència en el camp de la discapacitat i l’envelliment, es va abordar aquesta temàtica.
Aquesta  xerrada  va comptar amb el suport de DINCAT (Discapacitat Intel•lectual de Catalunya), dins del projecte Escola de Famílies 2015 i va pretendre  ser la primera d’un seguit de xerrades que esperem que siguin de l’interès del nostre col·lectiu.