MIRA’M. CONTES DE VIDES ESPECIALS

Mira’m. Contes de vides especials és un original recull de relats sota el denominador comú de la discapacitat realitzat per nou escriptors de renom com són, entre d’altres, Màrius Serra, Rafael Vallbona o Miquel Pairolí.

Es tracta, doncs, d’una iniciativa nascuda a Mas Albornà i que ha rebut el suport de Cossetània Edicions. Coincidint enguany amb la celebració del 40 aniversari de la Fundació, amb aquest recull de contes es cerca un element de complicitat i d’unió amb la societat.

L’objectiu del projecte no és cap altre que sensibilitzar-la sobre el valor de la diferència de les persones amb discapacitat i aconseguir-ne la seva normalització, és a dir, ser percebuts –malgrat les seves especificitats- com a part d’aquesta tot valorant-ne els seus trets més positius. 

Els autors del llibre. D’esquerra a dreta: E. Pedrosa, M. Pairolí, M. Aritzeta, A.Castells, À. Burgas, M. Foradada, M.Serra


Autors participants: Àngel Burgas, Ada Castells, Mercè Foradada, Miquel Pairolí, Margarida Aritzeta, Rafael Vallbona, Màrius Serra, Josep Maria Fonalleras i Elisabet Pedrosa.

Fotografies de les presentacions
Fitxa tècnica del llibre