serveis_industrials-2

Com cada any per aquestes dates, l’equip de Serveis Industrials de Mas Albornà inicia la campanya de muntatge, etiquetat i retractilat de les diferents caixes de cava que es realitzaran des d’aquest servei, per als nostre clients.
Aquest any la campanya compta amb la preparació de diferents tipus d’estotjos per a clients com Freixenet, Castell D’OrMarquès de Monistrol , entre altres.
Las tasques de producció varien en funció de les necessitats de cada client. D’aquesta manera, el packaging  comprèn la producció d’envasos d’1 o 6 unitats o l’etiquetat individual de totes les ampolles.
El nivell de producció d’aquesta campanya és superior al d’altres anys i per aquest motiu treballa a ple rendiment per complir amb les comandes i terminis d’entrega sol·licitats.

serveis_industrials-1

L’àrea de serveis industrials i manipulats  de Mas Albornà és la de més trajectòria de la fundació i treballa per moltes empreses de la comarca oferint un ventall de servei adaptats a les necessitats de clients de sectors com l’automoció, alimentació animal, vitivinícola.
La creació de llocs de treball és un dels principals valors de la nostra fundació i gràcies a l’activitat econòmica que generem amb la feina de les diferents àrees de la fundació ho fem possible

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *