Vés al contingut

serveis_industrials-2

Com cada any per aquestes dates, l’equip de Serveis Industrials de Mas Albornà inicia la campanya de muntatge, etiquetat i retractilat de les diferents caixes de cava que es realitzaran des d’aquest servei, per als nostre clients.
Aquest any la campanya compta amb la preparació de diferents tipus d’estotjos per a clients com Freixenet, Castell D’OrMarquès de Monistrol , entre altres.
Las tasques de producció varien en funció de les necessitats de cada client. D’aquesta manera, el packaging  comprèn la producció d’envasos d’1 o 6 unitats o l’etiquetat individual de totes les ampolles.
El nivell de producció d’aquesta campanya és superior al d’altres anys i per aquest motiu treballa a ple rendiment per complir amb les comandes i terminis d’entrega sol·licitats.

serveis_industrials-1

L’àrea de serveis industrials i manipulats  de Mas Albornà és la de més trajectòria de la fundació i treballa per moltes empreses de la comarca oferint un ventall de servei adaptats a les necessitats de clients de sectors com l’automoció, alimentació animal, vitivinícola.
La creació de llocs de treball és un dels principals valors de la nostra fundació i gràcies a l’activitat econòmica que generem amb la feina de les diferents àrees de la fundació ho fem possible