Vés al contingut

terapia_gossos

A partir del 23 de gener un grup del centre ocupacional iniciarà un projecte terapèutic basat en el contacte amb gossos. L’activitat es planteja com un reforç positiu per treballar la comunicació a través dels sentits i les sensacions que produeix el contacte directe amb els animals.
Els usuaris que participen en l’activitat són persones que han demostrat tenir un especial interès pels animals i, concretament, amb els gossos. Per aquest motiu s’espera que el resultat els sigui molt profitós.
L’activitat la realitzarà un grup de vuit persones que es beneficiarà d’una sessió d’una hora setmanal amb els professionals i els gossos de l’associació Boskan. Aprofundirem en objectius adaptats a les necessitats individuals per dotar als participants d’eines per millorar la seva vida.
BOSKAN és l’empresa familiar encarregada d’impartir aquesta activitat. L’entitat l’integra un equip de professionals formats en l’àmbit caní i en teràpies energètiques amb més de quinze anys d’experiència.
Teràpies com aquesta resulten ser una eina beneficiosa per poder millorar el desenvolupament cognitiu de les nostres persones. Des de Mas Albornà volem agrair molt sincerament a tot l’equip de BOSKAN el desenvolupament d’aquests tallers a casa nostra.