Vés al contingut

Dinar de Nadal

El divendres 4 de desembre hem celebrat el dinar de Nadal. Per a Mas Albornà és un dia molt especial ja que és l’únic moment de l’any en què tots els membres de la Fundació ens trobem i compartim una jornada.
L’acte ha tingut lloc a la sala social de Les Cabanyes. Hi han assistit més de 330 persones provinents de les diferents àrees de i serveis de l’organització: des de les brigades de jardineria i neteja viària, fins al personal d’oficines i serveis centrals, passant pels membres del Centre Ocupacional i el servei de llar-residència, els treballadors dels enclavaments, els monitors, els operaris, membres del patronat, voluntaris…
Durant el dinar hem tingut el plaer de comptar amb la col·laboració de l’Escola de Música de Vilafranca del Penedès, els quals ens han acompanyat amb els seus temes així com ens han donat suport en la presentació i estrena del GRUP DE CANT de Mas Albornà.
Durant les darreres setmanes, una quinzena de membres del centre ocupacional han estat assajant de valent per poder cantar davant de tots el tema “Boig per tu”, i han comptat amb l’acompanyament musical de l’Escola de Música.
Durant l’acte previ al dnar, s’ha aprofitat per agrair la feina dels voluntaris de l’organització així com presentar el calendari social 2016.
La fideuà popular ha donat punt i final al dinar, amb els millors desitjos per al proper any.