El projecte social de Mallart Artesans Xarcuters (els embotits de Mas Albornà) ha estat seleccionat per al programa B-Value de suport i acceleració de projectes socials.

S’han rebut 151 candidatures, de manera que podem sentir-nos orgullosos de ser una de les 43 entitats que formarem part d’aquesta primera fase de l’edició.

La Fundació Ship2B promou  el programa B-Value (el qual, a més compta amb el suport de Fundació Banc Sabadell), dirigit líders del tercer sector que treballen en entitats sense ànim de lucre per acompanyar-los a impulsar nous projectes d’innovació o bé repensar projectes existents des d’una visió estratègica, amb nous models de generació d’ingressos i propostes de valor més professionalitzades.


És un programa que té un llarg recorregut, aquest sent el 5è any, amb suport de diverses organitzacions referents en el sector com Fundación Banco Sabadell, Fundación Juan Entrecanales de Azcárate, Fundación PwC, Aftershare tv, Asociación Española de Fundaciones, Fundación Hazloposible, Fundación Lealtad, Salto con Red i Barcelona Activa; i amb el qual han acompanyat ja a més de 160 entitats socials a professionalitzar-se, ser més sostenibles i repensar la innovació en les seves organitzacions.

Més informació
https://www.ship2b.org/ca/programa/b-value/

entitats socials

Mallart Artesans Xarcuters, el projecte social dels embotis i productes gourmet de la Fundació Mas Albornà ha estat seleccionat per a rebre el suport de la 5ena convocatòria de B-Value. Un iniciativa d’àmbit estatal de la Fundación Ship2B, que amb el suport de la Fundació Banc Sabadell pretén promoure el desenvolupament de projectes des d’una visió estratègica i de disseny de models per a generar nous ingressos.

Aquesta convocatòria ha premiat a 43 entitats de tota Espanya, d’un total de 130 sol·licituds presentades. Una oportunitat per a Mallart, que ens permetrà continuar creant oportunitats d’integració laboral al conjunt de la nostra entitat i del territori.

Així doncs, a Catalunya em estat una de les 13 entitats seleccionades. Des de Mas Albornà creiem que això també representa un valor afegit a la tasca que continuem fent des de l’inici del projecte social de Mallart Artesans Xarcuters l’any 2019.