calendari Mas Albornà

El catorzè calendari social de la fundació posa en valor les petites coses que ens fan ser més feliços S’encarta amb El 3 de Vuit aquest divendres dia 11 Per primera vegada, els protagonistes són únicament persones de la Fundació. Demà divendres 11 de desembre s’encartà amb El 3 de Vuit el catorzè calendari social que promou la Fundació Mas Albornà, el qual porta per títol “Els petits moments”. A banda, el rebrem al lot de Nadal.
Podeu veure com s’ha fet al següent enllaç: https://bit.ly/el_calendari_2021_making_of
Per a l’edició del 2021 el calendari fa èmfasi en aquells moments que, de vegades, havien quedat a l’ombra i no havíem sabut valorar el suficient (una abraçada, estar en contacte amb la natura, un bon àpat, estar en companyia, gaudir d’unes bones vistes…)
El calendari, doncs, posa en valor les petites coses que ens fan ser una mica més feliços, algunes de les quals durant un temps no hem pogut fer i que s’ha vist que es troben a faltar quan no les tenim. Així, el calendari social de la Fundació Mas Albornà 2021 fa una aposta per la felicitat en les petites coses, la simplicitat i les coses senzilles “d’estar per casa” amb protagonistes que, per primera vegada, són només i únicament, nosaltres mateixos. Per primera vegada, nosaltres som els actors principals i no s’han buscat, com s’ha fet fins ara, el suport de cares més conegudes. Perquè aquest és un calendari ple de petites coses, properes i casolanes però que pretén ser molt gran en el projecte social que explica i el missatge positiu i ple de valors que transmet.
S’ha realitzat gràcies a la col·laboració desinteressada de l’Alexis Masdeu (fotògraf) i la Mercè M. Tarrés de Valentintada.com (disseny gràfic), dos voluntaris encarregats enguany de donar forma al calendari i sumar, així, el seu gra de sorra solidari a la tasca de la Fundació.
El calendari, com cada any, s’ha fet gràcies a la col·laboració de diferents patrocinadors els quals han finançat la seva creació i han contribuït a fer créixer el projecte social que hi ha al darrere: CANON, VAQ Asset Management, Anguera Maquinària, Motor Albet, Tasta’m i Bon
profit, Ral d’Avinyó, Taller Sanber, Banco Mediolanum, Pellisa Ràfols, Gràfiques Foix i Mallart Artesans Xarcuters.
Esperem que us agradi!