compo_calendari

El Calendari Social de Mas Albornà 2018 arriba a la seva última sessió després d’haver ensenyat alguns dels racons més entranyables de la comarca, gràcies al suport d’Enoturisme Penedès .
Amb “el Penedès al cor” aquest calendari ha finalitzat un any més en companyia de grans cares conegudes, que no han dubtat ni un moment, a participar de l’experiència.
D’aquesta manera podrem veure a cantants com Cesk Freixas, Anna Roig o el Joan del grup de rumba (Los Manolos) i d’altra banda, també i podrem trobar actors i actrius com Biel Duran, Dafnis Balduz, Josep Julien, Roger Casamajor, Victòria Pagès, Neus Ballbé o Mia Esteve.

foto_calendari

Voldríem destacar també, la participació de diferents empreses i organitzacions privades que ens han cedit el seu espai per poder realitzar cadascuna de les instantànies d’aquest calendari.
El calendari social de Mas Albornà és sense afany de lucre (no es ven, sinó que es regala) i es realitza gràcies a la col·laboració desinteressada de diferents professionals. Així, tant Marçal Font (fotògraf) com Pep Martínex (disseny gràfic i creatiu) són els encarregats enguany de donar forma al calendari i sumar, així, el seu gra de sorra a la tasca de la Fundació.
Des de la fundació volem agrair molt especialment la implicació en el procés d’elaboració d’aquest onze calendari, la tasca realitzada pel fotògraf i el dissenyador en tot el procés de creació i desenvolupament del projecte.
El calendari té prevista la seva presentació  el dia 30 de novembre al Vinseum de Vilafranca del Penedès i la seva difusió a a mitjan del mes de desembre a través d’un encartament a mitjans comarcals i d’abast del territori català.

neus-ballbe_calendari_ma

El calendari social de Mas Albornà
La Fundació Mas Albornà (masalborna.org) treballa des de fa més de 45 anys a crear oportunitats (d’integració social i laboral) a les persones amb discapacitat, trastorn mental i risc d’exclusió a la comarca de l’Alt Penedès.
El calendari social de Mas Albornà és un calendari sense afany de lucre, pensat per a ser regalat o distribuït gratuïtament, en el qual es mostren persones amb discapacitat o de la Fundació amb actituds positives. Té una trajectòria d’11 anys.
L’objectiu és fer visible la tasca de la Fundació i normalitzar el col•lectiu i el calendari és una gran eina. Es distribueix amb El 3 de Vuit (setmanari penedesenc) i també s’ha repartit amb el Diari Ara, o El Punt Avui, per exemple.
Durant aquests més de 10 anys de vida del calendari hem comptat amb cares conegudes que ens han acompanyat: des de periodistes com la Mònica Terribas, el Manel Fuentes, Toni Bassas o Toni Soler fins a actors i actrius com Mercè Sampietro, Toni Albà o Sergi López, models com la Teresa Gimpera, professors com Eduard Punset, i esportistes com Messi, Gemma Mengual o Àlex Corretja, per citar-ne uns quants.
ACCÉS AL VÍDEO DE CALENDARI SOCIAL