Avui divendres dia 6 de juny a les 11h ha tingut la presentació de la nova secció “solidària” del reconegut Festival Jean Leon així com la signatura de col·laboració amb la Fundació Privada Mas Albornà, primera entitat penedesenca que es beneficiarà d’aquesta iniciativa.

En aquesta segona edició, l’organització aporta al certamen un vessant social amb l’objectiu d’impulsar l’arrelament d’aquest esdeveniment al Penedès. Aquesta part social del festival pren forma de col·laboració de l’anomenada “fila zero”. Mitjançant la compra d’una entrada en a aquesta ubicació, tot aquell qui ho desitgi col·laborarà amb un projecte desenvolupat per una entitat/organització del territori. La quantitat recaptada anirà integrament al capítol solidari del Festival, caracteritzat per tractar-se de projectes alineats amb la filosofia del Festival Jean Leon, és a dir, iniciatives fonamentades en les arts escèniques i/o la creativitat artística.

L’acte de signatura l’han protagonitzat Miquel Torres (director de Jean Leon) i Martí Solé (president de Mas Albornà).

Jean Leon aposta per un projecte arriscat. Es tracta del desenvolupament d’una obra de teatre amb suport multimèdia per part del Centre Ocupacional de Mas Albornà. Gràcies al suport de la productora de continguts audiovisuals de l’entitat, aquest projecte innovador tirarà endavant, ja que seran els mateixos membres del Centre ocupacional els qui realitzaran els vídeos i continguts de suport a l’espectacle teatral que requerirà el projecte.
De cara a l’edició de l’any vinent i si les condicions ho permeten, es farà l’estrena d’aquesta obra de teatre.