Vés al contingut

El passat 21 de maig, 8 persones de Mas Albornà van col·laborar com a voluntaris i voluntàries en l’organització de la 1a Cursa de Gravel Penedès.

La cursa tenia diferents recorreguts, dificultats i distàncies, perquè tothom trobés el repte adequat als seus interessos i possibilitats. L’espai on finalitzava aquesta travessa de 3 dies era el Complex Aquàtic de Vilafranca del Penedès. Finalment, a causa de la pluja, l’espai va ser el pavelló d’hockei, lloc on els voluntaris i voluntàries esperaven els competidors/es i feien tasques, com per exemple, l’entrega de premis “finisher” de les diferents categories, suport a l’espai guarda-bicis o al punt per a fer un mos i recuperar forces.

A banda de la nostra participació com a voluntaris i voluntàries, també hem aportat una selecció dels nostres embotits Mallart Artesans Xarcuters per a enriquir el paladar de tots els participants. Tot un valor afegit a la solidaritat del membres de l’organització.

La participació voluntària de la nostra gent en l’organització d’aquesta cursa s’emmarca dins del PROJECTE “JO TAMBÉ PUC”. Una iniciativa que pretén fomentar el voluntariat entre el col·lectiu de les persones amb discapacitat. Des del Servei de Voluntariat de la fundació es proposen diferents accions encaminades a acollir i orientar les demandes de persones, que tot i tenir una discapacitat, volen aportar les seves habilitats i capacitats col·laborant en projectes de voluntariat.

L’objectiu del projecte és defensar el dret de les persones amb discapacitat a ser persones voluntàries i demostrar que elles també poden ajudar i col·laborar en diferents iniciatives.