formacio_mas_alborna.JPG

Aquest dimarts passat va tenir lloc la Casal d’entitats de Sant Sadurní d’Anoia la primera de les dues jornades de formació previstes dirigides als càrrecs intermedis de Mas Albornà.
Aquestes jornades es van plantejar com un espai de posada en comú i de reflexió sobre la missió, la visió i els valors de l’entitat i l’orientació de les accions que desenvolupa l’organització en base a aquests.
També es va tractar sobre la importància de la comunicació a tots nivells per al bon funcionament d’una organització i el rol clau que els càrrecs intermedis desenvolupen en aquest sentit.
Així, a partir de diferents dinàmiques es van treballar aquests conceptes de manera més acurada i pràctica. La segona part de la formació queda emplaçada per al mes de juny, quan es tractaran amb més profunditat alguns dels aspectes ja presentats.
Des de Mas Albornà valorem molt positivament aquest tipus d’accions formatives, ja que sens dubte generen cohesió entre les persones que integrem l’organització i ens permeten, així, millorar el bon desenvolupament dels nostres serveis en el conjunt del territori i ser més eficients en les accions del nostre dia a dia.