partit_futbol.JPG

El dia 17 de juny a la tarda, al pavelló firal de Vilafranca del Penedès es va disputar el tradicional partit d’estiu que posa cara a cara oficials contra operaris. El resultat va ser de 4 a 6 a favor dels operaris.Va ser un partit molt disputat on, com cada any, els dos equips van demostrar que jugaven per la victòria i on els espectadors van poder gaudir d’un joc net , respectuós i de jugadors molt motivats.
El partit va començar amb un clar domini dels operaris obrint el marcador amb un gol des de fora l’àrea. Amb el segon gol dels operaris l’equip dels monitors, amb el suport d’algun operari, van despertar i van iniciar un seguit de xuts que no van sorprendre al inspirat porter R. Narejos que va salvar més d’una ocasió. La tècnica i control van mantenir el partit amb una alta expectació, arribant a la mitja part amb un empat a 3.
En la segona part els operaris mantenien les línies d’atac seguint els consells del seu entrenador J. Camposmane que va saber aprofitar tots els jugadors realitzant els canvis en els moments oportuns.
Amb el 4 a 4 al marcador, l’àrbitre, J. Bravo, va xiular unes clares mans d’un operari dins l’àrea, penal que va executar amb seguretat O.Valverde i que Toño no va poder fer-hi res per aturar-lo.
Tot i les ocasions dels últims minuts, un últim gol va sentenciar el partit.
Els espectadors, l’afició i els jugadors van celebrar l’esdeveniment compartint un pica- pica en xiular el final del partit.