bugaderia_mas_alborna-copia

La situació de crisi sanitària i les mesures de prevenció han fet que la nostra bugaderia hagi ampliat el seu servei de neteja de roba a més organitzacions de l’àmbit de la salut, un servei considerat com a essencial i que garanteix la neteja i desinfecció de la roba.
D’aquesta manera, actualment la nostra bugaderia atén les necessitats del Consorci Sociosanitari de Vilafranca Ricard Fortuny, les residències Casa dels Avis (de Sant Sadurní  i Esparreguera) i ha ampliat el servei que ja donàvem a Inglada Via (Vilafranca del Penedès) i l’Hospital Sagrat Cor de Martorell.
Aquest augment de l’activitat és una mostra del nostre compromís per a garantir el servei a aquests col·lectius vulnerables durant aquestes setmanes de crisi. Ho estem fent adaptant-nos a les noves circumstàncies, garantint la seguretat dels nostres treballadors i prenent les mesures de prevenció indicades.
Davant d’aquesta situació, pensem que a través de la nostra feina fem la nostra petita aportació a fer front a aquesta lluita que només la superarem amb el treballa conjunt i en equip. Segur que ens en sortirem!