Vés al contingut

L’equip del Servei Ocupacional d’inserció (SOI), membres del nostre Centre Ocupacional, comença el procés d’aprenentatge en les diferents tasques que es realitzen a la Bugaderia de Mas Albornà. Una iniciativa que ens permet treballar per a crear oportunitats d’inserció a partir de la realització de pràctiques laborals.

Així, doncs, els propers mesos i dos cops per setmana, 5 persones usuàries de la fundació desenvolupen diferents activitats de formació i capacitació i aprenen com es treballa en aquesta àrea de l’entitat.

Plegar roba, posar i treure la rentadora i l’assecadora, preparar l’exepdició… són només algunes de les tasques que aprendran a fer amb aquesta iniciativa. Un pas més cap a la capacitació laboral i professionals d’aquestes persones en procés d’aprenentatge de noves habilitats.

Fer pràctiques laborals i aprendre habilitats dintre de la mateixa organització és un exercici que es porta a terme des del servei de SOI, amb la finalitat que les persones aprenguin habilitats i puguin acabar tenint una oportunitat de feina.

L’empremta del nostre projecte social al territori es determina gràcies al desenvolupament de projectes com aquest.