foto-buga

La bugaderia de Mas Albornà va rebre la visita dels representants d’Acció Solidària Contra l’Atur, una organització no governamental i sense ànim de lucre amb l’objectiu de mobilitzar la ciutadania i lluitar per canviar la situació d’injustícia amb solidaritat i no amb beneficència per tal de crear nous llocs de treball.
Aquesta organització amb seu a Barcelona (juntament amb Fundació Pinnae) és una de les entitats que ha contribuït al finançament i, per tant, l’impuls del nostre projecte des de la seva posada en marxa. És per aquest motiu que van venir a veure com evoluciona.
Durant els darrers mesos La Bugaderia ha rebut la visita de diferents organitzacions i mitjans de comunicació amb la finalitat de donar a conèixer i mostrar de primera mà les noves instal·lacions i el nostres projecte. Així, hem comptat, entre d’altres, amb la visita de l’ADEGP (Associació de Empresaris del Alt Penedès, el Baix Penedès i el Garraf), Celler Torres, Residència Inglada Via, TEGAR (Tallers Especials del Garraf) i El 3 de Vuit (setmanari local de Vilafranca del Penedès)
Aquest sens dubte ha estat un bon punt de partida per a nosaltres. La Bugaderia és un projecte impulsat i compartit per la fundació Mas Albornà i la Cooperativa Social Penedès. Actualment comptem amb una bona cartera de clients que avalen la nostra professionalitat i competitivitat i esperem continuar creixent.