situacio

Una persona resident a la llar-residència de Les Cabanyes ha traspassat a l’hospital comarcal de l’Alt Penedès a conseqüència de la COVID-19 on romania ingressada des de feina uns dies.

La resta d’usuaris de la llar-residència de Les Cabanyes estan sense símptomes excepte un grup de persones que encara són positives. Seguim amb l’atenció mèdica i amb els protocols de prevenció que marca el Departament de Salut per a anar tornant, progressivament, a la normalitat després de l’episodi viscut fa unes setmanes.

En referència a la resta de persones de la llar-residència dels pisos de Vilafranca, informem que han donat tots negatiu en les proves PCR realitzades i es troben també seguint els protocols marcats per les autoritats sanitàries.

La situació fa pensar que el brot que s’ha viscut els darrers dies ha estat gairebé superat, però cal mantenir els esforços fins que totes les persones donin negatiu en les proves. Això no hagués estat possible sense la gran tasca dels nostres professionals d’atenció directa la qual ha resulta imprescindible en aquests moments i per això reiterem i els agraïm molt el seu compromís, esforç i el seu treball en equip.