Vés al contingut

premi_pinnae_mas_alborna_1

La Fundació reparteix 300.000€ a 18 projectes socials de la vegueria Penedès.
La Fundació Pinnae ha fet públic els 18 projectes guanyadors de la III Convocatòria d’Impuls Social pel Territori entre els quals hi ha el presentat per Mas Albornà amb el títol” Nous reptes arran del Coronavirus al Centre Especial de Treball”. L’objectiu del projecte és fer un gir al nostre CET per tal de garantir la viabilitat dels llocs de treball més vulnerables i que més s’han vist afectats per la crisi sanitària arran de la COVID-19.
La convocatòria va estar oberta entre el 5 de maig i el 2 de juny d’aquest any i els projectes els han pogut presentar entitats que  treballen amb l’objectiu d’ajudar a persones i col·lectius vulnerables que es desenvolupen dins les comarques de l’Alt Penedès, l’Anoia, el Baix Penedès i el Garraf. Amb l’ajuda i l’assessorament de la Fundació Pere Tarrés, entitat reconeguda i amb una llarga experiència en aquest tipus d’accions, s’ha fet l’avaluació final dels projectes seguint uns criteris i requisits establerts a les bases, com per exemple la seva viabilitat tècnica, la capacitat de treballar en xarxa, la viabilitat econòmica i la difusió.
Aquesta tercera Convocatòria és una mostra del fort compromís de la Fundació Pinnae amb la societat mes propera i enguany encara més en aquesta època de pandèmia  global de la COVID-19 que està afectant molt especialment a totes les persones en risc d’exclusió social.
Aquestes línies de suport es reparteixen en projectes que es desenvolupen en les quatre comarques de la Vegueria Penedès. La decisió dels projectes guanyadors es va prendre el passat 15 de juliol en la sessió del Patronat de la Fundació Pinnae celebrada a Vilafranca del Penedès que, actuant com a Jurat, va atorgar els ajuts sol·licitats als projectes a entitats del territori com Creu Roja, Associació Tiam, Atra associació, Fundació Privada Amics de la Gent Gran, GEPEC, Ampert o Associació Entrem-hi, entre d’altres.
Per part de la Fundació Pinnae s’ha destacat l’extraordinària feina de les entitats socials que estan treballant constantment per a les persones més desafavorides del territori, ja que tots els projectes han obtingut unes puntuacions molt bones seguint els criteris d’avaluació de la convocatòria.
L’àmbit dels projectes que es buscaven,  tenien com a objectiu la intervenció social, adreçant-se prioritàriament a persones en situació de pobresa o en risc d’exclusió social, persones en situació de malaltia, persones amb discapacitat i/o problemes de salut mental, persones grans i persones amb necessitats socioeducatives.
La Fundació Pinnae continua la seva activitat social, contribuint a pal·liar els diferents problemes socials, impactant de forma positiva en les persones i en la societat.